Anti-Aging

Prijzen

Anti-Aging behandeling ter bestrijding van rimpels en vlekken

Wij gaan effectief de strijd aan met de tekenen van tijd! Met uitgebalanceerde intensieve peelings, TDS microneedling, microdermabrasie en andere behandelmethoden i.c.m. het exclusieve Nimue skin technology (in regio Ede alleen bij ons verkrijgbaar) staan wij garant voor een verrassend resultaat! Om je verantwoord te kunnen behandelen vullen we een "client consultation card" in en nemen een betrouwbare huidanalyse af. Hiermee kunnen we je huidclassificatie vaststellen en een globaal plan van aanpak uitstippelen met betrekking tot de uit te voeren anti-aging behandelingen, te gebruiken anti-aging producten en het tijdsbestek waarin dit plaats zou moeten vinden voor een effectieve en langdurige werking.

Om de tekenen van ouderdom effectief te kunnen bestrijden beschikken we over meerdere anti-aging behandelingen en technieken waarmee we deze tekenen zoveel mogelijk kunnen voorkomen en laten vervagen. Ook houden we rekening met een vette-, droge- en beschadigde huid om een optimaal resultaat te bereiken. Sommige van deze behandelingen zijn erg intensief en andere wat minder, in overleg met de schoonheidsspecialiste wordt bepaald welke gezichtsbehandeling het beste kan worden toegepast.

Vervolgens zullen wij u het thuis gebruik van de anti-aging producten nader toelichten voor een optimaal rendement op weg naar een zichtbaar jongere huid. Tot slot zullen wij de vorderingen bestuderen en ondersteunen tijdens je volgende bezoek aan onze schoonheidssalon.

Vragen?

Heeft u vragen? Klik dan hieronder om contact met ons op te nemen

Comments are closed.

Call Now Button