Ontspanning

Prijzen

Behandeling om even helemaal te ontspannen

Even een moment om heerlijk te ontspannen waarbij alle aandacht wordt gericht op u en een optimale verzorging van uw huid. Hier hebben wij onze ontspannen gezichtsbehandelingen op toegespitst. Met het topproduct van "Mineral care", de "Bio active care" anti aging lijn en moderne apparatuur verzorgen wij uw huid tot in de nopjes en stellen u centraal voor een uiterst comfortabele en ontspannen beleving!

Een betrouwbare huidanalyse ( skin-sys 2.0 WiFi ) en het doorlopen van de "client consultation card" geeft ons een helder beeld van uw huid classificatie. Met deze informatie kunnen wij op een verantwoorde manier apparatuur en producten toepassen tijdens een behandeling.

Deze gezichtsbehandelingen zijn opgebouwd uit handelingen gericht op direct zichtbare onderhoudsaspecten zoals het epileren van ongewenst haar in het gezicht, handelingen gericht op het reinigen en verzorgen van de huid door middel van  hot cleansing, het verwijderen van onzuiverheden, masker, peeling en handelingen gericht op een hoger comfort gehalte door diverse massages en het gebruik van een hot & cold hamer met een hoge mate van ontspanning en een goed verzorgde huid als eindresultaat!

Voor thuis hebben wij hoogwaardige verzorgingsproducten in de ontspanning/verzorging range van "Bio active care", het top product van Mineral care. Uiteraard adviseren wij u graag over het gebruik hiervan en zullen uw vorderingen bestuderen en ondersteunen wij u bij uw volgende bezoek aan onze schoonheidssalon in Ede.

Vragen?

Heeft u vragen? Klik dan hieronder om contact met ons op te nemen

Comments are closed.

Call Now Button