Huidproblemen

Prijzen

Behandeling rosacea, acné, couperose en hyperpigmentatie

Een zichtbaar gezonde huid opent deuren nietwaar? Wij helpen u verrassende resultaten te boeken met onze behandeling tegen acne, rosacea, couperose en hyperpigmentatie. Met verschillende bewezen behandeltechnieken en het exclusieve Nimue skin technology (in Ede alleen bij ons verkrijgbaar) maken wij de weg vrij naar een zichtbaar gezonde huid.

Een intake gericht op je persoonlijk achtergrond met betrekking tot huid & gezondheid waarbij wij gebruik maken van een "client consultation card", een betrouwbare huidanalyse systeem en de kennis van het blote oog geeft ons een beeld waarmee wij je huid classificatie kunnen vaststellen. Op basis hiervan stellen wij een plan van aanpak op waarin we een beeld schetsen van behandelingen en producten die nodig zijn voor een effectieve en langdurige werking.

Om de weg vrij te maken naar een zichtbaar gezonde huid beschikken we over meerdere probleemhuid behandelingen en technieken waarmee we gericht puisten, littekenweefsel en vlekken kunnen behandelen zoals deze veelal voorkomen bij acne, rosacea, couperose en hyperpigmentatie. Dit zijn meestal milde maar soms ook intensieve gezichtsbehandelingen waarbij in overleg met de schoonheidsspecialiste wordt bepaald welke behandeling het beste kan worden toegepast.

Vervolgens zullen wij u het thuis gebruik van onze producten nader toelichten voor een optimaal rendement op weg naar een zichtbaar gezonde huid! Tot slot zullen wij de vorderingen bestuderen en ondersteunen tijdens je volgende bezoek aan onze schoonheidssalon.

Vragen?

Heeft u vragen? Klik dan hieronder om contact met ons op te nemen

Comments are closed.

Call Now Button