Prijzen

Harsen epileren verven & oogpakking

Heerlijk glad door het leven wandelen is dat niet genieten? Onze ervaren hygiënische behandelmethode met Lycon hars & spatel zorgt voor (zover dit mogelijk is) een aangename ervaring tijdens het harsen van lip, kin of het hele gezicht.

Deze hars en een ervaren hand van de schoonheidsspecialiste maken het mogelijk om haartjes zoveel mogelijk compleet met haarzakje te verwijderen waardoor u tot wel 1 maand van een gladde huid kunt genieten. Een frisse nabehandeling volgt waardoor u uw dagelijkse bezigheden direct weer kunt oppakken.

Heeft u geen zin of tijd om een hele behandeling te ondergaan maar wilt u er wel netjes uitzien voor een speciale gelegenheid of gewoon omdat u zich daar lekker bij voelt? Dan kunt u uiteraard ook terecht om bijv. alleen uw bovenlip & wenkbrauwen te epileren, wenkbrauwen & wimpers te verven of een korte anti rimpel behandeling te ondergaan voor uw ogen in onze schoonheidssalon in Ede, uiteraard proberen wij u hierin zo snel mogelijk van dienst te zijn!

Voor thuis hebben wij hoogwaardige verzorgingsproducten om eventuele irritaties als gevolg van de harsbehandelingen tegen te gaan van "Bio active care", het top product van Mineral care. Uiteraard adviseren wij u graag over het gebruik hiervan en zullen uw vorderingen bestuderen en ondersteunen wij u bij uw volgende bezoek aan onze schoonheidssalon in Ede.

Vragen?

Heeft u vragen? Klik dan hieronder om contact met ons op te nemen

Comments are closed.

Call Now Button